Squaddy gjorde klassförsäljningen enklare och roligare

Att barnen engagerar sig och jobbar ihop för att tjäna pengar till klasskassan tycker nog de allra flesta är en bra idé, och något man som förälder mer än gärna stöttar. Andrea Martinez Ohlsson är inget undantag, men när det började pratas om en ännu en klassförsäljning på föräldramötet kände hon ingen större entusiasm.

Anna Lindroth
anna@squaddy.se

– Jag tänkte att nej men gud, jag har ju kakor kvar från förra året, skrattar hon. Och jag tror att ganska många av de andra kände likadant, för jag har fått flera sms från andra föräldrar som tackar för att vi hittade Squaddy!

Andrea och dottern Molly är båda nöjda med att de testade Squaddy.

Andrea bläddrar leende i telefonen för att visa upp några av de sms hon fått, och fortsätter: “Det har gjort livet lite enklare för oss allihop skulle jag säga”.


Nyfiken på Squaddy? Läs mer här


Orsaken till de nöjda föräldrarna är att Andrea erbjöd sig att kolla upp om det inte fanns några andra alternativ på tjänster, innan de bestämde sig för att använda samma som tidigare. Eftersom ingen hade några invändningar mot förslaget, gick Andrea hem redo för en kväll framför datorn. Men hennes research blev kortvarig tack vare dottern Molly.

– Jag hade inte ens börjat kolla när Molly visade mig en app som hette Squaddy, och sa att hon hade kompisar i stallet som sålde med dem, och att hon verkligen skulle vilja testa också.

Molly, som varit djupt försjunken i sin telefon, tittar upp och bryter in:

– Min kompis visade mig appen med alla olika grejerna man sålde, och det verkade liksom kul att ha en egen webshop.

Molly visar upp klassens framsteg och totala förtjänst i Squaddy-appen.

– Självklart var jag lite tveksam först, fortsätter Andrea, för det var inga jag hade hört om, men efter att ha läst på om tjänsten på hemsidan tänkte jag att det här verkar ju toppen, så jag mailade de andra föräldrarna och de tyckte lika, så vi körde på, och det blev ju succé!

I skrivande stund har Mollys klass sålt med Squaddy i fyra veckor, i två olika omgångar. 

– Vi tänkte väl egentligen först att det bara skulle vara en sväng de skulle sälja, men Molly och klassen blev så engagerade, och tyckte att det var roligt att det gick så bra, så vi lät dem köra en sväng till. Som mamma vill man ju såklart uppmuntra när de själva tar initiativ så här.

– Det är kul för det är så enkelt att tjäna pengar och man kan se summan hela tiden, säger Molly. Det har gått skitbra för min klass!

Vad är Squaddy?

Squaddy är en digital och enkel tjänst där lag, klasser och föreningar får hög förtjänst genom lättsålda, omtyckta och varierade produkter. Läs mer och beställ gratis provkit här.
Saga

Starta ett squad i appen

Ladda ner appen och starta ert Squad! Det här kan vem som helst i klassen eller laget göra, och det måste inte vara er kontaktperson.

Bjud in medlemmar och börja sälj direkt

I appen kan ni enkelt bjuda in medlemmar genom att dela en kod. Börja sälj direkt — med appen eller genom att dela er webshop.

Verifiera ert squad

En kontaktperson över 18 år (t ex förälder) ska verifiera ert squad. Det tar ca 2 minuter och sker enkelt via ett elektroniskt avtal och Bank-ID.

Leverans och utbetalning

När som helst kan ni enkelt avsluta säljrundan. Varorna levereras inom 2-4 dagar och utbetalning sker i en klumpsumma till önskat bankkonto.