Så här gör vi för att kunna ge mest tillbaka.

Niklas Thorin
Skriven den 2 januari 2021

Ni lägger ner tid och kraft på er fritid för att få göra det där ni länge velat. Kanske är det att hjälpa klubben eller förverkliga en gemensam dröm. Så hur gör vi för att kunna hjälpa er att lyckas? Genom att ge bäst betalt i branschen! Och ganska mycket mer.

En app byggd för föräldrar och ungdomar

Swish, Bank-ID och en app till iPhone och Android gör inte bara Squaddy roligare att använda. Det gör också att vi kan undvika manuell hantering som annars tar väldigt mycket tid — helt enkelt jobba smartare så vi slipper onödiga kostnader.

Kataloger eller högre förtjänst? Vi vet vad vi väljer

En annan fiffig sak med appen är att vi helt och hållet slipper produktkatalogerna. Vi tycker faktiskt inte de behövs år 2021. Att trycka dem kostar onödiga pengar (vilka vi kan betala er istället) samt bidrar till att avverka skog — helt i onödan.

Vad innebär förtjänstgarantin?

Squaddy garanterar att ni får mest pengar tillbaka på er försäljning. Detta betyder att om en försäljning hos antingen Newbody, Sockgrossisten eller Kakservice skulle generera en högre utbetalning än Squaddy, så betalar vi er mellanskillnaden.

Vill du veta mer om Squaddy? Chatta med oss på hemsidan, skriv på Facebook eller läs om Squaddy for Good.

Börja sälj med Squaddy

Är du redo att börja sälja? Ladda ner vår app, skapa ett squad och börja tjäna pengar tillsammans.

Om Squaddy

Huvudkontor: Bondegatan 30, 116 33 Stockholm
Organisationsnr: 559261-5156

Hör av dig 💙

Vi snackar gärna med dig! Hör av dig till oss på Facebook eller Instagram.

Starta ett squad i appen

Ladda ner appen och starta ert Squad! Det här kan vem som helst i klassen eller laget göra, och det måste inte vara er kontaktperson.

Bjud in medlemmar och börja sälj direkt

I appen kan ni enkelt bjuda in medlemmar genom att dela en kod. Börja sälj direkt — med appen eller genom att dela er webshop.

Verifiera ert squad

En kontaktperson över 18 år (t ex förälder) ska verifiera ert squad. Det tar ca 2 minuter och sker enkelt via ett elektroniskt avtal och Bank-ID.

Leverans och utbetalning

När som helst kan ni enkelt avsluta säljrundan. Varorna levereras inom 2-4 dagar och utbetalning sker i en klumpsumma till önskat bankkonto.