Squaddy vs. Kakservice

Är du trött på kakor? Med Squaddy kan du börja sälja direkt och slipper manuellt arbete med att sammanställa er säljrunda. 

Kakservice

Enklare och smidigare än Kakservice

Squaddy är skapat för att vara roligt och smidigt att använda för både säljare och ansvariga. Eftersom det är en helt digital tjänst så sköter vi all administration kring beställning, betalning och sammanställning.

Kom igång och börja sälj direkt: Den som är ansvarig verifierar ert squad med Bank-ID.​

Automatisk sammanställning: Alla ordrar sammanställs automatiskt när ni vill avsluta säljrundan.

Slipp hantera små betalningar: Squaddy hanterar er kassa och betalar ut pengarna i samband med leverans.

Produkter du älskar att sälja

Sälj via appen eller din personliga webbutik.

Rätt val för människa och natur.

Vill du göra rätt val för människa, djur och natur? Kakservice tryckta kataloger, reklamblad och användning av palmolja bidrar till ett klimatavtryck som inte behövs. Om IKEA kan skippa katalogen borde vi också kunna göra det!

Squaddy trycker inte 1000-tals kataloger

Konsumenter är numera digitala. Det finns ingen anledning att avverka skog för att producera kataloger eller reklamblad.

Squaddy använder inte palmolja

Våra produkter väljs noggrant ut för att bidra till ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi kommer aldrig ta in produkter med palmolja i vårt sortiment.

Börja sälj med Squaddy

Är du redo att börja sälja? Ladda ner vår app, skapa ett squad och börja tjäna pengar tillsammans.

Starta ett squad i appen

Ladda ner appen och starta ert Squad! Det här kan vem som helst i klassen eller laget göra, och det måste inte vara er kontaktperson.

Bjud in medlemmar och börja sälj direkt

I appen kan ni enkelt bjuda in medlemmar genom att dela en kod. Börja sälj direkt — med appen eller genom att dela er webshop.

Verifiera ert squad

En kontaktperson över 18 år (t ex förälder) ska verifiera ert squad. Det tar ca 2 minuter och sker enkelt via ett elektroniskt avtal och Bank-ID.

Leverans och utbetalning

När som helst kan ni enkelt avsluta säljrundan. Varorna levereras inom 2-4 dagar och utbetalning sker i en klumpsumma till önskat bankkonto.