Ordning och reda gör att alla kan sova gott.

Niklas Thorin
Skriven den 8 januari 2021

Visst sover du bättre utan pengar på vift? Squaddy är tryggt och säkert att använda för både unga och vuxna — låt oss berätta hur.

Unga slipper ha ansvar för pengar

Att hantera pengar som inte är ens egna lägger en onödig risk och press på de som säljer. Med Squaddy tar du betalt med Swish och pengarna hamnar direkt på ett konto hos SEB som Squaddy ansvarar för.

Vuxna slipper att samla in betalningar

Har man tur betalar alla rätt summa i rätt tid, men det kan vara påfrestande att vara ansvarig för att allt blir rätt. Eftersom Squaddy hanterar alla betalningar slipper du helt att ha hand om inbetalningar från höger och vänster — skönt va?

Smidig och korrekt utbetalning

Efter att er säljrunda är avslutad och varorna levererade, säkerställer vi att utbetalningen sker till ett godkänt bankkonto. Verifiering sker enkelt via Bank-ID och specifikation skickas till er via epost.

Vill du veta mer om Squaddy? Chatta med oss på hemsidan, skriv på Facebook eller läs om Squaddy for Good.

Börja sälj med Squaddy

Är du redo att börja sälja? Ladda ner vår app, skapa ett squad och börja tjäna pengar tillsammans.

Om Squaddy

Huvudkontor: Bondegatan 30, 116 33 Stockholm
Organisationsnr: 559261-5156

Hör av dig 💙

Vi snackar gärna med dig! Hör av dig till oss på Facebook eller Instagram.

Starta ett squad i appen

Ladda ner appen och starta ert Squad! Det här kan vem som helst i klassen eller laget göra, och det måste inte vara er kontaktperson.

Bjud in medlemmar och börja sälj direkt

I appen kan ni enkelt bjuda in medlemmar genom att dela en kod. Börja sälj direkt — med appen eller genom att dela er webshop.

Verifiera ert squad

En kontaktperson över 18 år (t ex förälder) ska verifiera ert squad. Det tar ca 2 minuter och sker enkelt via ett elektroniskt avtal och Bank-ID.

Leverans och utbetalning

När som helst kan ni enkelt avsluta säljrundan. Varorna levereras inom 2-4 dagar och utbetalning sker i en klumpsumma till önskat bankkonto.